Apa

Szeptember, tizenhatodika.

Utolsó kommentek

Hazudni, hazudni, hazudni

apablog 2013.08.21. 12:40

Azt jóelőre eldöntöttük, hogy ha Kátya netán ronda lesz, amikor megszületik, titkolni fogjuk. Tudjuk, milyen az, ha valakinek borzasztóan visszataszító babája van, és mindenki igyekszik azt mutatni magáról, hogy neki tetszik. Közben meg mentalitástól függően szörnyülködik és/vagy röhög, némmá, szerencsétlen, bazz, milyen vörös, meg miért ilyen lapos ennek az arca, beszarás, tiszta Eric Cartman, csak ez ronda.

Tudom, hogy még soha, senki, egyáltalán senki nem merte egy szülő szemébe mondani, hogy ez a gyerek ordenáré csúnya, egy gnóm, egy gólem, egy dwarf, egyáltalán, egy amorf, fonnyadt sugárfertőzött krumplira hasonlít, bár akkor sem értem, miért van ilyen furcsa színe. Pedig nehéz megállni, komoly feladat elfojtani azt a "Jézusmáriaszentjózsef!!!" felkiáltást, amely önkéntelenül tör fel a torokból egy ronda gyerek láttán. (Nyilván ezért találták fel az újszülöttek fotóinak posztolását, hogy a sötét szobában, a monitor előtt sikoltozzanak tébolyultan az ismerősök, és később, a személyes találkozás alkalmával már ne fossák össze a zoknit rémültükben.

Mi pedig nem akarunk titeket ilyen próbatétel elé állítani, ezért hát előre bekészítettünk egy csomó fotót, amit majd lehet posztolgatni itt-ott, Kátyaként.

Így, bár még nem született meg, de tudok mutatni képet róla. Íme Kátya Karolina:

5.jpg

Sőt, ez Kátya, két év múlva, csak hogy ne kelljen annyit várnotok:

fish.jpg

Ha esetleg szép gyerek lesz már az elején is, akkor a fentiek persze törlendők, és lesz majd igazi kép is.

Címkék: kamu fotó kátya

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://apa.blog.hu/api/trackback/id/tr235469409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szótlan Papagáj · http://nemapapagaj.blog.hu 2013.08.22. 15:59:02

Haha!! Ez nagyon tetszik :-)) Egyébként ez nem úgy van, hogy minden szülő szépnek látja a gyerekét?

2013.08.30. 22:16:09

A helyetekben a Kátya néven gondolkodnék el egy kicsit, már ha nem vagytok oroszok. Az egy dolog, hogy az oviban meg a suliban hogyan fogadják, becézik, gúnyolják majd a társai, de később a Kátya néni sem biztos, hogy nyerő lesz.

prokee · http://blog.prokee.hu 2013.08.31. 08:00:46

@little troll:
Kap mellé egy Karolinát is, aztán majd eldönti, melyiket szereti.
Saját tapasztalataim szerint a vezetéknevével több baja lesz gyerekként :)

neff_ 2013.08.31. 17:44:48

tényleg, legyen inkább dzsennifer, vagy ha mégis fiú lesz, legyen kevin! :) sőt, kiara vagy míra, ezek mennyivel jobbak már! :D

ha ezeket nem csúfolják a suliban, a kátyával sem lesz gond. márpedig eléggé lejárt lemez már mostanra bárkit is csúfolni a neve miatt, annyi hülye keresztnév van.

remélem, mire felnő, a nénizés is elcsépelt lesz, én például már most nem engedem senkinek. lehet tisztelettel megszólítani és beszélni idősebb nőkkel nénizés nélkül is.
süti beállítások módosítása