Apa

Szeptember, tizenhatodika.

Utolsó kommentek

Álmodik

apablog 2013.07.16. 20:04

Szörnyen sablonosodunk.


Szerencsére ismerősöket (és főleg ismeretleneket) nem szpemmeljünk szét ultrahang-fotókkal, de valamelyik este a szokásos belezős-üldözős-rémisztős horror helyett a magzati fejlődésről szóló NatGeo dokumentumfilmet néztünk.

Voltak benne furcsa dolgok, bár azt már eddig is tudtam, hogy buzgón szürcsölgeti a magzatvizet, amibe előtte teljes nyugalomban ürítette a vizeletét.

Azt viszont nem gondoltam volna, hogy álmodik is. Technikailag, biológiailag el tudom képzelni, azzal nincs gond - csak arra nincs tippem, mit álmodik. Hiszen az álom az ébrenlétben összeszedett képek, élmények kusza szövedéke.

De Kátyának ilyen még nincs. Akkor hogy, mit, miért?

Rémálmai vannak, hogy ül a sötétben, néha egy kis buborékolás, nagy ritkán egy-két apró durrantás, halkan beszűrődő beszédfoszlányok, majd hirtelen és váratlanul ugyanez folytatódik?

Címkék: alvás álom

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apa.blog.hu/api/trackback/id/tr435407664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása