Apa

Szeptember, tizenhatodika.

Utolsó kommentek

Babsaláta

apablog 2013.10.31. 12:34

Nem nagyon emlékszem egyetlen klasszikus mesére sem, ami gyerekként igazán tetszett volna, ezért nem is erőltetem ezeket. Kátya persze nem is érti még a beszédet, de roppanrul igényli, így aztán muszáj vagyok kitalálni neki valamit.

Ma a babsalátákról meséltem neki, amik óriási, veszélyes állatok. Akkorák, hogy három egymás nyakába mászó zsiráf sem lát fel egy babsaláta hasáig. Ráadásul nem hordanak strandpapucsot sem, mert akkora a lábuk, hogy nincs az a strand, ahová beférne. Pláne nem papucsban. A hagyományos strandokat csak széttaposnák, nagyobb strandok meg nincsenek, mert nem támadt még megfelelő piaci igény a babsaláták részéről.

Na és egyébként amikor támadnak, nagyon kell vigyázni, mert olyankor a fütyijükből sugárban dől a pisi, és be tudják hugyozni a lakás ablakát, és lepisilik a playstationt meg az ágyneműt.

Persze mifelénk ilyesmitől nem kell tartani, nálunk nem élnek babsaláták, csak Tökölön.

A nagyobbakat mindenesetre igen szórakoztatják ezek a mesék, remélem, egyszer Kátya is megérti és megszereti őket.

Címkék: mese

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apa.blog.hu/api/trackback/id/tr655607852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása